Stripes Gone Crazy!

Stripes gone crazy takaa (5)Ohje: Stripes Gone Crazy

Lanka: Garnstudio Drops Baby Merino
Harmaa 230g
Sininen 120g

Puikot: 3.0

Stripes gone crazy edestä (6)Tässä projekti, joka on ollut valmiina iäisyyden, mutta on antanut itsensä odottaa kuvia. Ravelrystä vakoilin projektin valmistuneen 7.11.2014, mutta kuvausintoa ei ole ilmeissti ollut ennen tätä päivää! Totuus kuitenkin on, etten (vieläkään) osannut päättää laitanko takkiin koko rivin nappeja, vetoketjun vai vaan yhden napin. Kuvia varten kiinnitin takin hakaneulalla, joten taisin päätyä kuitenkin ratkaisuun ”yksi nappi”, kunhan sen saisi vaan joskus paikalleen…

Ensimmäisenä haluan todeta, että mä ra-kas-tan tota lankaa. Ihanan tuntuista, kevyttä ja mukavaa neuloa. Saatan tehdä kyseisellä langalla vielä tämän ohjeen version paidasta.

Stripes gone crazy takaa (1)

Tätä ohjetta oli helppo seurata ja takki eteni helposti ja nopeasti, vaikkei lanka mitään superpaksua ollutkaan. Tästä huolimatta tein oikean puolen takista kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla huomasin (tottakai) aivan alussa virheen, joten koko etukappale purkuun ja eikun uusiksi.

Missään kohtaa tämän neulominen ei kuitenkaan alkanut maistua puulta, vaikka tosiaan jouduin paljon purkamaankin. Raidat rytmittivät kivasti tekemistä ja antoivat hyvin mulle ”tavotteita” matkan varrella. ”Tänään vielä kolme raitaa niin lopetan”.

Stripes gone crazy edestä (2)Tein pari pakon sanelemaa muutosta ohjeeseen. Helmaan ja pääntielle tein vain 9 kerrosta joustinta, ohjeessa annetun 10 sijaan, koska keräni veteli viimeisiään enkä sitten yhden kerroksen takia halunnut korkata uutta kerää. Vasemman hihan (paksummat raidat) loppuun tein kaksi kapeaa raitaa, jotta sain hihan loppumaan sinisellä värillä.

Kuvissa näkyvät täplät takissa ovat vettä, koska kun se kuvausinto sitten vihdoin iski, kaatosateella, niin kuvat on otettava. Satoi tai paistoi.

Stripes gone crazy kokokuva (1)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s